събота, 27.07.2024

Издател БЛАЖЕНСТВО ЕООД

Новини

Всички статии в хронологичен ред

Основни нужди в образованието

Изминаха 35 години от началото на „промените“ у нас. Промени само на хартия или само с една (или не повече от 2) думи в някой Закон. От всички важни за живота, здравето и образованието ни Закони, най-пострадал се оказа Закона за предучилищно и училищно образование.

Да защитим правото на свободен живот и творенето в България!

Стотици хиляди българи живеят в чужбина към днешна дата. Младите хора нямат желание да се развиват, а колко ли предприемачи можем да покажем, смазани от държавния апарат? Всичко това в следствсие от години прилагане на рекет, феодализъм и мафия, сраснала се с държавната власт.

Група ентусиасти продължи с почистването около ПГИ "Д-р Иван Богоров"

Група ентусиасти продължи с почистването на терена около Професионална гимназия по икономика "Д-р Иван Богоров" във Варна. Доброволците се събраха рано тази сутрин, за да направят пространството около училището по-привлетливо.

Пожари затвориха отново участък от АМ "Хемус" край Варна

АМ "Хемус" отново е затворена в участъка от летище Варна до с. Слънчево, съобщават очевидци. Причината е, че вчерашният пожар се е разгорял отново. Екипи на пожарната са на мястото. Обходният маршрут е старият път за София - път I-2 Шумен - Варна.

© Всички права са запазени, 2024.